Land/Område
Tidigaste avresedatum
-
Reslängd
till dagar
Prisklass
»
Välj vilken resa du vill boka
[Stäng]
Platser kvar

Start » Resor » WEEKEND/TEATER » Park Lane Show » 2019-03-23
Bussresa till Park Lane Show
Park Lane Show

En krogshow som bjuder på ett färgsprakande äventyr genom rockmusikens historia. Kvällen inleds i Memphis tillsammans med The King - Elvis och de klassiska låtarna som byggde grunden för all framtida rock n roll. Spänn fast säkerhetsbältet och åk med på en musikalisk resa från kust till kust, från Guns N Roses i Los Angeles till Bruce Springsteen i New Jersey och allt däremellan. Hör artisterna berätta historien om den svenska rockmusiken, från Sven-Ingvars till Ebba Grön. Självklart avslutas det med allsång, glitter, gitarrsolon och 80-tals spandex-rock. I köket förbereder kockarna en utsökt trerättersmeny och serveringspersonalen står redo för att ta hand om er.

 

Vi avreser från Växjö kl 09.30

Efter en paus efter vägen når vi Göteborg, kör direkt till vårt hotell Scandic Opalen. Har vi tur får vi checka in annars utnyttjar vi bagageinlämningen och kan sedan spendera eftermiddagen efter eget tycke. Kl 18.30 släpps vi in på Park Lane som ligger 500m från hotellet, vi sätter oss till bords och njuter av en trevlig kväll. Showen avslutas kl 23.00 direkt efter föreställningen förvandlas showkrogen till en av Göteborgs hetaste nattklubbar. Var och en promenerar åter till hotellet när andan faller på.

Söndag
Frukosten avnjuts i lugn och ro. Avresetid från Göteborg 13:00. Efter en liten paus på vägen hem närmar vi oss Växjö omkring 17:00.

 

 

Pris 2 200 kr
Från Växjö med omnejd
Dagar: 2
Denna avgång: 23/3-24/3

Status: Fullbokad
Enkelrum: 450 kr
Följande ingår:
  • Bussresa,Del i dubbelrum,Trerätters meny,Showbiljett
Mer reseinformation
Anslutningsplatser
10:00 Alvesta Folkets Hus
10:30 Rydaholms buss
11:10 Värnamo busstation
09:30 Växjö Resecenter
= Platser kvar
= Fåtal platser kvar
= Fullbokad
= Ring för info & bokning

Copyright © IdealResor 2019 | Telefon: 0472-550200 | E-post: info@idealresor.se | Särskillda resevillkor
Zenta en Webbyrå i Växjö